Barts Kamikaze

Barts Kamikaze – pilotenmutsen met maximaal comfort.

De pilotenmutsen van Barts mogen niet ontbreken tijdens stormachtige tijden met ijzige tegenwind. Want Barts Kamikaze heeft zich tot doel gesteld het hoofd tot ver over de oren, het voorhoofd en de nek optimaal warm in te pakken en dus perfect tegen de winterkou.
Bovendien zijn de pilotenmutsen van Barts er alleen maar in de allerbeste kwaliteit en hoogwaardige kwaliteit. De pilotenmutsen van Barts zijn gebreid of doorgestikt, met zachte wol, van pure katoen of sneldrogend, ultralicht nylon. Het assortiment aan warme wintermutsen is ontzettend groot. De Barts Kamikaze-mutsen zijn er in een rustieke riboptiek, een trendy jeanslook of van ruw leer, ze zijn bont, unikleurig, glanzend of decent. Hierdoor is er een muts voor ieders smaak.
Maar wat alle Barts Kamikaze-varianten hebben, is de voelbaar warme voering. Pluizig imitatiebont – bij sommige modellen gecombineerd met zachte fleece – omvat het hoofd met een droom aan comfort en biedt de drager van de Kamikaze-muts van Barts rondom behaaglijke uurtjes ondanks ijzige temperaturen.

Kamikaze mutsen van Barts – als de winter wild wordt.

Het maakt niet uit hoe u deze winter de tijd doorbrengt, met lange wandelingen, wilde ritjes op de slee, het bedwingen van de zwarte piste of een sneeuwballengevecht met de kids, als het weer met temperaturen onder het vriespunt en ijzige wind een streep door de rekening lijkt te halen, houdt u zich gewoon staande met een pilotenmuts van Barts. De Barts Kamikaze-mutsen bieden optimale warmte, een uitstekend draagcomfort, zijn onderhoudsvriendelijk en doen mee met alle activiteiten. Zelfs als het er eens echt wild aan toegaat of er een ijzige sneeuwstorm opsteekt – de comfortabele Kamikaze-pilotenmutsen van Barts kunnen onder de kin worden gesloten en zitten daarom vast om ieder hoofd en laten de koude wind niet binnen.