Kinder

Kindermutsen van Barts – voor optimaal verwarmde oren.

Eindelijk, de eerste flonkerende sneeuw. Welk kind wil dan niet meteen naar buiten toe? Maar om onbeperkt plezier aan het rollen in de witte pracht te garanderen, is een optimaal verwarmd hoofd een noodzaak. Vandaar dat Barts kindermutsen voldoen aan alle aanspraken die ouders en kinderen stellen aan een wintermuts.
Kindermutsen van Barts vleien zich met zachte materialen om de opgewekte hoofdjes. Ze houden heerlijk warm, zijn eenvoudig schoon te krijgen en zijn toch geschikt voor iedere nog zo wilde rit op de slee. De kindermutsen van Barts beschermen de gevoelige kinderoren tegen kou en ijzige wind, bieden optimaal genot en zien er ook nog eens super uit. Pilotenmutsen voor kinderen, bommelmutsen, gebreide caps of inkamutsen, de hoogwaardige verwerking en een uitstekende kwaliteit maken van alle kindermutsen van Barts de beste hoofdbedekking die u voor uw nageslacht kunt bedenken.

Barts kindermutsen – brutaal, vrolijk, warm.

Sneeuwbalgevechten, sleetje rijden of het bouwen van sneeuwhutten – kinderen zijn in de winter altijd vol enthousiasme aan het werk. Ook Barts is door dat virus aangestoken, wat duidelijk te herkennen is aan het grote assortiment van kakelbonte, felle, brutale en vrolijke kindermutsen van het Nederlandse modelabel.
Neonkleuren, hippe vormen, grappige motieven en knuffelzachte materialen met een lol-factor – de kindermutsen van Barts inspireren jong en oud. Of het nu gaat om lagereschoolkinderen of tieners, meisjes of jongens, wintervakantie of schaatsen op de vijver in het park, voor ieder hoofd, iedere situatie en alle weersomstandigheden heeft Barts de passende kindermuts gemaakt.
Koude oren en sombere gezichten behoren tot het verleden. Een goed humeur, warme hoofden en sneeuwplezier tot het donker wordt – dat is vandaag door de kindermutsen van Barts.